27 Haziran 2014 Cuma

Mount&Blade:Warband Google Play Store'da

Türk yapımı en başarılı oyunlardan biri olan Mount Blade Serisi'nin Warband adlı oyunu artık Google Play Store'da.



Tamamen özgür bir şekilde karakterinizi yaratabileceğiniz ve ortaçağ hissini sonuna kadar yaşayabileceğiniz Mount&Blade Warband size herhangi bir oyundan fazlasını sunuyor. Sizin oluşturduğunuz başlangıç hikayesi oyunda size ayrı özellikler sunuyor. Örneğin, babanız fakir düşmüş bir asil,soylu ise bir sancakla birlikte başlıyorsunuz ve bu sancak bir krallığa derebeyi olarak kendinizi daha kolay kabul ettirmenize yarıyor yada bir savaşçının oğlu yada kızı iseniz bu size daha güçlü kılıç kullanma kabiliyetleri veriyor sadece aileniz değil yetiştiriliş tarzınız yaşam koşullarınız ve amaçlarınız da yeteneklerinizi önemli ölçüde etkiliyor. 

Örneğin babam fakir düşmüş bir asil ise,silahtarın yardımcısı olarak büyüyüp,sokaklarda hırsızlık yaparak gençliğimi geçirip para ve güç hırsı için yolculuğa çıkmış isem ticaret ve silah kabiliyetim yüksek olur ve ayrıca bir sancak sahibi olduğumdan kendimi daha çabuk derebeyi olarak kabul ettirebilirim. 

Kendi ordunuzu geliştirip yönettiğiniz mount blade benim en sevdiğim ortaçağ oyunu diyebilirim. Ayarlardan zorluk modunu seçebileceğiniz Warband size tam anlamıyla özgürlük sağlıyor. 

Oyunda para kazanmak için ordunuzla kervanlara eşlik edip koruyabilir, ticaret yapabilir,haydutlara karşı savaşıp köle tacirlerine satarak para kazanabilir yada ordunuzu geliştirip bir derebeyi olabilirsiniz. Hepsi tamamen size kalmış.



Önemli : Bu oyun androidde sadece Tegra 4 işlemciye sahip cihazlarda oynatılabilmektedir. Ve Tegra 4 işlemciye sahip telefon ya da tablet bulunmamaktadır. Bu oyunu oynamak için en güzel yollardan biri Tegra 4'lü el konsolu Nvidia Shield'dır. Sonraki yazımda da Nvidia'nın yeni konsolu Shield'dan bahsedeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder